Тиждень на межі бідності

10.09.2009
Тиждень на межі бідності

Мелані Браун впаде «на дно».

Українські зірки, відпочиваючи в Монако й на Балі, люблять скаржитися на те, як важко їм жити під час кризи, й діляться власними рецептами «економії». А от колишній учасниці гурту «Спайс гьорлз», нині успішній сольній співачці Мелані Браун, незабаром на власній шкурі доведеться спізнати всі «радощі» бідності і, забувши про звичні розкоші, рахувати кожну копійку до зарплати. Щоправда, криза тут ні при чому. Просто Мел Бі погодилася стати учасницею нового реаліті–шоу британського телебачення «Сім днів за межею бідності».

Як випливає з назви, мучитися учасникам цієї програми доведеться недовго — лише тиждень. Герой шоу — людина відома й багата — житиме в родині, яка ледве зводить кінці з кінцями. І, відповідно, має повністю вкластися у більш ніж скромний бюджет господарів. Здавалося б — що там якийсь тиждень порівняно з усім життям, яке нерідко змушені проводити в таких умовах справжні злидарі. Але для того, хто звик сипати грішми, не надто замислюючись над їх кількістю, це неабияке випробування. «Можливо, хоч трохи економити навчуся», — сміється 34–річна Мелані.

Добре їй сміятися — тільки від актора Едді Мерфі, який є батьком її другої дочки, Мел отримує щомісяця 50 тисяч доларів аліментів. І це не рахуючи тих 10 мільйонів, які комік за рішенням суду був змушений виплатити їй одразу.