Ашир у жіночому царстві

Ашир у жіночому царстві

У крутому норові засновника й керівника відомого не тільки в Україні ПП «Парафармація» Ашира Какамурадова довелося пересвідчитись «наживо» минулого тижня. Традиційна східна гостинність була несподіваною: «Викіньтє етого журналюгу отсюда нах...», а далі — потік відбірного російського мату. Щоправда, охоронці–будівельники аксакала Ашира, які мали мене «викінуть», виявились більш адекватними, відтак і пальцем не поворухнули. Пізніше один із них навіть вибачився за агресивну поведінку свого «патрона». Хоча моя провина полягала лише в тому, що, показавши редакційне посвідчення, хотів почути думку Ашира Балійовича щодо його доволі натягнутих, якщо не сказати більше, стосунків із сусідами з вулиці Дражинського, 29 і 31а. Через що вони, власне, й зателефонували на корпункт «УМ».

«Смердюча» пожежа

«Смердюча» пожежа

Позавчора близько шостої години ранку охоронці полтавського ринку «Мотель», розташованого на вулиці Михайла Грушевського, виявили вогонь у торговому павільйоні, що належить засновнику згаданого ринку, відомому в обласному центрі підприємцю Віктору Бажану. Тож лише швидкий приїзд пожежників фактично врятував від цілковитого знищення як цю торгову «точку», так і сусідні, що притулилися до неї з обох боків досить довгого торгового ряду. За офіційною інформацією «еменесників», вогонь знищив електролічильник і пошкодив кондиціонер та холодильну камеру, суму збитків та причину пожежі встановлюють.

Вилуплені в Петрушках

Вилуплені в Петрушках

Новий сучасний інкубатор, в якому щороку вилуплюватимуться 32 мільйони курчат–бройлерів, збудовано в селі Петрушки Корсунь–Шевченківського району Черкаської області. «Відкриття такого інкубатора — це не тільки додаткові робочі місця, а й 30 мільйонів гривень щорічних надходжень до районного та обласного бюджетів», — розповідає голова Корсунь–Шевченківської райдержадміністрації Іван Пустовіт. За його словами, інкубатор збудувала фірма «Текро», потужності якої розміщені в Чехії та Словаччині, інве­стувавши в район 13,5 мільйона гривень.

Всі статті рубрики