Замість шафи Мадонни — на смітнику

22.08.2009
Замість шафи Мадонни — на смітнику

Той самий спортивний костюм.

Поп–королева Мадонна мимоволі образила першу леді Естонії. Як повідомляє естонський ін­тер­нет–портал Elu 24.ee, дружина пре­зидента Естонії Евелін Ільвес, знаючи, що зірка приїде до Таллінна з концертом, під­готувала їй подарунок «для вільного часу» — спортивний костюм від місцевого дизайнера, прикрашений національним естонським орнаментом. За словами пані Ільвес, її завжди надихало ставлення Мадонни до здорового способу життя, а ту чудову фізичну форму, в якій співачка перебуває у свої 51 рік, перша леді завжди мала за приклад.

Однак Мадонна з огляду на напружений графік не змогла чи не захотіла зустрітися з дружиною президента. Тоді організатор її талліннського концерту Пеетер Ребане запропонував свої послуги посередника і по завершенні виступу зірки за лаштунками передав подарунок менеджеру Мадонни (сама вона на той час уже побігла в гримерну). Однак менеджер, тільки глянувши на костюм, зневажливо пирхнув і... викинув його у смітник. Мовляв, зіркам калібру Мадонни негоже навіть показувати, не те що дарувати такий непотріб. Так, принаймні, стверджують свідки цієї події — технічні робітники, які запевняють, що наступного дня бачили у дизайнерських штанах «для Мадонни» одного зі своїх колег — представника техперсоналу.

Між іншим, подарунок від організаторів — дорогу прикрасу — поп–королева залюбки прийняла.

До речі, подарувати Мадонні сукню свого дизайну давно мріє й український модельєр Сергій Єрмаков. Цікаво, яка доля спіткає його презент, коли він дійде–таки до кумира...