Отямилася — у гіпсі і... на роботі

Отямилася — у гіпсі і... на роботі

Мешканці Осипен­ків­ського і Ленінського районів Запоріжжя упродовж тривалого часу і гадки не мали, як ризикували життям своїх діток, коли відводили їх для забав на батуті. Атракціон на вулиці Звенигородській обслуговувала лише дівчинка–підліток. А розваги, як помітили правоохоронці, були дійсно надто ризикованими: роботу атракціону забезпечував бензиновий двигун, що заради більших прибутків працював безперервно.

«Мені ліки з наркотою!»

«Мені ліки з наркотою!»

Успішну спецоперацію проти наркоділків днями провели працівники обласного УБОЗ Запоріжжя. Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ МВС, правоохоронцям вдалося знешкодити злочинну групу, яка цілий рік торгувала великими партіями ліків, що містять сильнодіючі наркотичні речовини та прекурсори.

Василь Неволя: Квиток у неволю чекає багатьох

Василь Неволя: Квиток у неволю чекає багатьох

Нині багато резонансних справ проходить через горнило екстрадиції (видачі злочинців, що переховуються на території інших дер­жав), оскільки затяті кримінальники, серед яких трапляються навіть відомі політики та олігархи, прагнуть будь–що уникнути переслідування законом у себе на батьківщині й шукають шпарини на кордоні. Однією з найбільш обговорюваних нині тем є оголошення у міжнародний розшук підозрюваного у вбивстві екс–нардепа Віктора Лозинського. Про це, а також про стан справ із екстрадицією правопорушників до України говоримо із керівником робочого апарату Національного центрального бюро Інтерполу Василем Неволею.

Всі статті рубрики