«Кілер» «народив»

13.08.2009

У середовищі кінозірок чоловічої статі — черговий бебі–бум. Увосьме готується стати батьком Мел Гібсон, вчетверте — Джуд Лоу, не виключено, що четверту дитину вже носить під серцем і молода дружина Марка Уолберга, а в Деніела Болдуїна щойно народилася донька, тож тепер нащадків у нього п’ятеро. Ніхто з майбутніх та свіжоспечених татусів не приховував від громадськості, що в сім’ї відбуваються зміни. І тільки скромний француз Жан Рено ніяк не розрекламував того, що, виявляється, в нього тепер теж п’ятеро дітей. Третя дружина зірки фільму «Леон–кілер», 37–річна румунська актриса і модель Зофія Борука, народила Жанові сина.

Як з’ясувалося, ця радісна подія сталася ще наприкінці липня, але досі про неї не знав ніхто, окрім щасливих батьків та найближчих родичів.

Як повідомляє «Кореспондент», народжувала Зофія у Нью–Йорку, малюк з’явився на світ вагою 3 200 г і 50 см на зріст, синок цілком здоровий і, як переконаний Рено, вже схожий на нього.

61–річний актор дуже пишається тим, що знову став батьком, хоча й бідкається, що, коли синові буде 10, татові буде вже важкувато грати з ним у футбол.

Зофія — третя дружина Жана, і для неї це перша дитина. До речі, на їхньому весіллі три роки тому дружбою був тодішній міністр внутрішніх справ Ніколя Саркозі — нинішній президент Франції.