Увага на талію!

07.08.2009
Увага на талію!

Пе і її видозмінена фігура на прем’єрі «Розірваних обійм». (Фото Рейтер.)

Бути знаменитістю дуже важко, адже за кожним твоїм кроком уважно стежить прискіплива публіка. Особливо страждають від надмірної уваги зірки жіночої статі. Щойно в котроїсь із них заведеться целюліт, облізе лак на нігтях або вискочить прищ на носі, як про це завдяки знімкам невгамовних папараці в деталях знатиме увесь світ. А якщо зірці за 30 і вона до всього ще й має статус «несамотньої», то навіть поїсти досхочу не вдасться, адже кожну складку на животі одразу приймуть за вагітність.

Уже місяць жовтими виданнями блукає чутка про те, що іспанська кіноактриса Пенелопа Крус носить під серцем дитину свого бойфренда Хав’єра Бардема. А все через фото з їхнього відпочинку на Лазуровому узбережжі, де завжди струнка й тендітна Пе помітно округлилася. Звісно, у неї відпустка, і можна трохи розслабитися (актриса якось сама казала, що в перервах між зйомками дозволяє собі і їсти більше та смачніше, і походами у спортзал особливо не заморочуватися). Та коли на берлінській прем’єрі фільму Педро Альмодовара «Розірвані обійми» Пенелопа постала перед очима публіки в елегантній сірій сукні в обліпку, яка не приховувала розповнілої талії й невеличкого пузика, із підозри новина про її вагітність перетворилася фактично на впевненість. А днями надійшло й «підтвердження»: популярний інтернет–блог Just Jared, із посиланням на «ексклюзивне, наближене до співачки джерело», стверджує, що 35–річна «оскароносиця» вже на четвертому місяці.

Ні сама Крус, ні Бардем коментарів з цього приводу не дають. Якщо виявиться, що зайві сантиметри на талії Пе — ознака таки не переїдання, а вагітності, то для них обох це буде перша дитина. Але з весіллям пара в будь–якому разі не поспішатиме. Принаймні в одному з останніх інтерв’ю Пенелопа зауважила: «Я не певна, що вірю у шлюб. Але я вірю в сім’ю та кохання і хочу, щоб дитина стала найкращим, що я зробила в житті».