Вісім років відміряй, один раз одружись

06.08.2009
Вісім років відміряй, один раз одружись

Марк Уолберг із Рі.

Вісім років спільної історії, троє дітей і справжнє кохання — на думку Марка Уолберга, цього цілком достатньо, щоб нарешті повести жінку під вінець. Днями зірка фільму «Макс Пейн» офіційно надягнув обручку на палець своєї давньої подруги, колишньої моделі Рі Дюрем.

Весілля було скромним: на церемонії в католицькій церкві Good Shepherd (Добрий пастир) у Беверлі–Хіллз, окрім молодят, були присутні лише дванадцятеро гостей. І, звісно, діти Марка й Рі: п’ятирічна донька Елла посипала шлях батьків трояндовими пелюстками, трирічний Майкл із цікавістю спостерігав за дійством, а маленький Брендон, якому ще немає й року, мирно посопував у своєму візочку. 31–річна наречена обрала для церемонії елегантну білу сукню від Marchesa, 38–річний наречений був у чорному костюмі з краваткою. «Ми знову разом, тож забудемо про ті роки, які провели нарізно, — сказав Марк на весільній церемонії. — Нам завжди хотілося бути одне з одним, створити справжню сім’ю. Часом це була важка праця, але, мабуть, такою і є ціна справжніх стосунків — на те, щоб їх вибудувати, потрібно багато часу і зусиль».

Таку промову Уолберг «штовхнув» невипадково, адже у 2003 році, після народження Елли, вони з Рі розійшлися. Та через три роки знову зійшлися, і, судячи з усього, тепер уже надовго.