«Загублене» кохання

04.08.2009
«Загублене» кохання

Учора актриса Еванджелін Ліллі, відома нашому телеглядачеві передусім за серіалом «Загублені», відсвяткувала 30–річчя. Подарунків, безумовно, не бракувало, але найкращий Ева отримала ще раніше: недавно вона помирилася зі своїм бойфрендом та колегою по серіалу Домініком Монаганом, і тепер пара готується до весілля.

Із Домініком, який полюбився кіноманам у ролі хобіта Меррі з «Володаря перснів», Ліллі познайомилася на знімальному майданчику «Загублених». На той час актриса була одружена з канадським хокеїстом Мюрреєм Хоном, але незабаром розлучилася, і в 2005 році вони з Монаганом на тому ж острові, де проходили зйомки, відсвяткували заручини. Потім таких святкувань було ще два, але щоразу до весілля справа не доходила. Можливо, через те, що одружитися актори збиралися одразу по завершенні серіалу, а продюсери, з огляду на його популярність, двічі додавали до запланованих трьох сезонів іще по одному.

Зрештою, коли наприкінці минулого року Домінік закінчив зйомки, парочка ніби й узагалі розбіглася. Але кохання є кохання — вони знову разом і тепер уже напевне одружаться, бо отримали благословення батьків і почали готуватися до урочистої події.

До речі, не виключено, що в шостому — нібито вже точно останньому — сезоні «Загублених» знову з’явиться герой 32–річного Монагана, Чарльз. Як і ще багато врятованих в авіакатастрофі пасажирів, котрі зникли з екрана ще на початку «мильної опери». Як повідомили журналістам продюсери, вони планують не «воскресити» кількох персонажів і здивувати глядачів несподіваними сюжетними рішеннями. Також автори проекту, Деймон Лінделоф і Карлтон К’юз, пообіцяли дати відповідь на всі загадки і відкрити всі таємниці.

Побачити, чим завершується ця пригодницько–містична історія, телеглядачі зможуть приблизно через рік.