Дев’ятий вал

Дев’ятий вал

У Балтійському морі пошуковці намагаються натрапити на сліди шістьох моряків із затонулого судна «Лангеланд». Трагедія сталася в п’ятницю поблизу західного узбережжя Швеції. Суховантаж «Лангеланд», що перевозив будівельне каміння, потрапив у дев’ятибальний шторм. Що трапилося на судні, достеменно не відомо. Коли корабель дав сильний крен, екіпаж встиг послати сигнал SOS. Після цього зв’язок увірвався, а судно пішло на дно.

Рикошетом по авантюристах

Рикошетом по авантюристах

У Криму, як відомо, є два місця, де час від часу, у ході військових навчань із бойовою стрільбою, літають російські кулі: орендований в України морський десантний полігон «Опук» на Керченському півострові і військове стрільбище 810–го окремого полку морської піхоти Чорноморського флоту у Козачій бухті Севастополя. Тому народу, надто приїжджим курортникам, про всяк випадок варто остерігатися потенційних «мертвих зон».

«Сходняк» на «Околиці»

«Сходняк» на «Околиці»

Не чекали... Саме так, після появи бійців спецпідрозділу «Сокіл», можна описати психічний стан півтора десятка кримінальних авторитетів із Росії та України, які за обідом у сільському ресторані «Околиця» ділили сфери впливу. Розгубленість кримінальників, що зібралися на «сходку», швидко змінилася самовпевненою агресивністю, тож дев’ятеро російських «авторитетів» із Бєлгородської та Курської областей Росії та шестеро сумських кримінальників швидко опинилися в ізоляторі тимчасового утримання.

Негідник із казки

Негідник із казки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У місті Пирятин Полтавської області невдовзі може з’явитися пам’ятник Альоші Поповичу. У пирятинському благодійному фонді «Відкриті серця» вважають, що сам богатир був родом із Пирятина, часто бував на пирятинських ярмарках. За словами керівника фонду Валерія Сабельникова, уже існує проект та матеріал для монумента, тривають перемовини зі скульптором. Планується, що у зборі грошей на встановлення пам’ятника допоможе міська та районна громада, а також земляки, які живуть у інших містах та селах.

«Мажорні» перегони з людськими жертвами

«Мажорні» перегони з людськими жертвами

З’ясувалися нові подробиці жахливої дорожньо–транспортної пригоди в Чернівцях, внаслідок якої загинули четверо пішоходів. За результатами експертизи крові, водій «Лексуса», 43–річний місцевий підприємець, у момент вчинення ДТП перебував у стані важкого сп’яніння — вміст алкоголю в його крові становив 3.72 проміле, що відповідає важкому отруєнню етиловим спиртом із можливим летальним наслідком, повідомляє інформагенція ЗІК.

Вічно юні

Вічно юні

У часи, коли люди не гинули під колесами водіїв–«мажорів» і не калічились масово, виходячи з «маршруток», це була справжня трагедія. З розмовами і припущеннями, які довго не вщухали. 2 серпня 1989 року о 16 годині 20 хвилин на Хрещатику обвалилася частина Головпошти. Робітники, які працювали над реставрацією портика і збивали з нього стару плитку, трудились надто затято та агресивно. Вібрація відбійних молотків спричинила падіння крайньої лівої колони, яка потягла за собою увесь портик та решту конструкції. На голови перехожих упало 700 тонн каміння. Прилеглі будинки здригнулись від удару неймовірної сили. А тими, хто востаннє в житті наблизився до Головпошти, були 11 людей.

Їхали козаки із екоталоном

Їхали козаки із екоталоном

Цього літа загострилася давня «екологічна» проблема українських автошляхів, що ведуть до Азовського та Чорноморського узбережжя. На таких трасах неабияк активізувалися так звані екологічні патрулі козаків, які обдирають необізнаних автолюбителів (переважно з країн СНД), змушуючи оплачувати екологічну перевірку їхніх «залізних коней». Департамент ДАІ МВС укотре застерігає водіїв від незаконних дій таких козаків–«екологів». Адже останні не мають жодного права здійснювати екологічний контроль транспортних засобів на автодорогах, складати адміністративні протоколи, стягувати будь–які штрафи.

Сила є!

Сила є!

Віднедавна неабиякі фізичні здібності демонструє важкоатлет із Макіївки Роман Кислюк. Днями він, приміром, вдався до наступного «номера» — 40 секунд, стоячи босоніж на битому склі, утримував зубами парубійка зі штангою, загальною вагою 150 кілограмів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики