Благодать — просто на стіні

Благодать — просто на стіні

Першим образ Діви Марії на стіні Шиловецького сільського клубу близько тижня тому побачив наречений — якраз у цей день у кафе навпроти святкували весілля. Звістка про яву вмить облетіла околиці. Хоча образ є не дуже чітким, але у ньому селяни розгледіли постать Богородиці й навіть хмаринки.

Повернулася по своє

Повернулася по своє

Черкаські правоохоронці в посиленому режимі розшукують Владиславу Оржехівську. Дитину викрали з помешкання її батька Руслана Оржехівського в селі Топилівка Чигиринського району. Напад стався опівночі: троє кремезних чоловіків побили Руслана й силою забрали доньку. Разом із ними була й мати Владислави — 25–річна Олена Єрміна. І хоча вже через 20 хвилин у село прибула міліція, а шляхи в районі були перекриті, на слід автомобіля, на якому зникли нападники з дитиною, вийти не вдалося.

Ось шашка злетіла — і ага!

Ось шашка злетіла — і ага!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як відомо, 23 липня в Україні мав вийти у прокат контраверсійний фільм про пригоди фешн–журналіста нетрадиційної орієнтації. Проте показ картини заборонило Міністерство культури. Публічний, а не приватний, вирішили столичні журналісти і за один день зорганізували нічний перегляд «Бруно» у приватному кінозалі при фен–студії Purity, що в центрі Києва. Подія пізнього вечора 22 липня за всіма ознаками мала стати більш–менш резонансною: для цього запросили упізнаваних у медійній сфері людей і зорганізували прес–конференцію щодо доцільності заборони «Бруно».

«Антиглобалісти» в квітковому кіоску

«Антиглобалісти» в квітковому кіоску

Учора близько десятої години ранку двоє молодиків «опрацювали» три торговельні точки, розташовані у Мелітополі на вулиці Кірова. Щойно двоє хлопців у джинсах і темних футболках (як свідчать очевидці, світловолосий був коротко стрижений, другий — неголений і з темним, «закрученим» волоссям) залишили приміщення, як продавці квіткового павільйону відчули себе зле: почали задихатися і «плакати», кашляти і блювати. Усі повибігали на вулицю. «Я тричі викликала «швидку допомогу», — каже продавець Віра. — А приїхала не відразу, бо не з центрального шпиталю, а тільки з Піщаної».

Про Пукача доповідайте щодня!

Про Пукача доповідайте щодня!

Затримання основного фігуранта у справі про вбивство Георгія Гонгадзе — Олексія Пукача — неабияк сколихнуло політикум. Окремі професійні «говоруни» недоречно, але активно коментують успішну спецоперацію СБУ й Генпрокуратури та перспективи викриття замовників із вищих щаблів влади. Лунають дивні заклики не політизувати цю справу, хоча вона давно вже є політичною і такою, що може засвідчити рівень демократизації незалежної України. Як можна не політизувати справу Гонгадзе, яка отримала такий резонанс саме через те, що майже дев’ять років громадськість підозрює у замовленні вбивства вищих політичних діячів держави. Як колишніх, так і деяких нинішніх.

Всі статті рубрики