НОВИНИ ПЛЮС

21.07.2009

«Лівий» кандидат

Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз не виключає, що ліві сили підтримають єдину кандидатуру на президентських виборах. З ініціативи комуністів були проведені консультації між керівництвом Комуністичної та Соціалістичної партій України, повідомила прес–служба СПУ. Висунення спільної кандидатури на президентські вибори має стати першим кроком такого союзу. «При цьому потрібно укласти угоду про спільний блок на наступних парламентських і місцевих виборах. В угоді слід обумовити квотне представництво в передвиборчих списках партій, що входять до блоку, беручи за основу результати виборів 2007 року», — висловив свої побажання Мороз.

Медіа для мас

Медіагрупа U.A. Inter Media Group завершила процедуру повного придбання ТОВ «Телестудія «Служба інформації» (телеканал НТН), викупивши 40% акцій НТН, які залишались «вільними» з часу попередньої угоди. Таким чином, 100% телеканалу НТН відтепер належить U.A. Inter Mediа Group, повідомляє прес–служба «Інтера». Медіагрупа U.A. Inter Media Group Limited контролює телеканали «Інтер», «Ентер Фільм», «Ентер Музика»), НТН, К1, К2, «Мегаспорт». Власником і головою Наглядової ради каналу «Інтер» є Валерій Хорошковський.

Відділ кадрів

Президент Віктор Ющенко призначив Павла Ігнатенка заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони. Раніше Ігнатенко працював міністром навколишнього природного середовища.

Янукович одружується

Народний депутат Віктор Янукович, син голови Партії регіонів, скоро одружиться. Про це Янукович–старший заявив в ефірі «5–го каналу». А тим часом газета «Сєгодня» повідомила, що Янукович–старший удруге став дідусем. У сім’ї старшого сина Олександра та невістки Олени народився хлопчик Сашко. Дитина з’явилася на світ ще чотири місяці тому, але родина Януковича досі тримала це в таємниці.