Вирвані зуби — вирвані роки

18.07.2009

Молоду голлівудську актрису Мішу Бартон терміново госпіталізували. Зірка фільму «Оргазм в Огайо» знепритомніла у власному авто — це ще диво, що встигла загальмувати. Там її й знайшли поліцейські, яким вдалося привести кінозірку до тями. Перелякана Міша попросила відвезти її до однієї з клінік Лос–Анджелеса.

Як з’ясувалося, причиною раптового нездужання 23–річної актриси стали ускладнення після щелепно–лицьової хірургії. Але дарма деякі недоброзичливці вирішили, що Бартон робила пластичну операцію. Насправді їй просто вирвали зуба. Після операції почалося запалення, і тепер красуні доведеться певний час побути під наглядом лікарів.

До речі, саме через зуби врода актриси останнім часом дещо постраждала. Якщо у січні Міша вражала всіх надзвичайною худорлявістю, то вже в червні прихильники ледве впізнали її в «роздобрілій» жіночці з подвійним підборіддям. Зірка спробувала виправдатися тим, що через запалення зуба мудрості п’є антибіотики, які, мовляв, так погано вплинули на здоров’я, що «обличчя розпухло». Та оскільки «розпухло» у Міші не тільки обличчя, а й інші частини тіла, повірити в пояснення було складно.

Як припускають друзі знаменитості, в усьому винні негаразди в особистому житті Бартон. Недавно Міша розійшлася з хлопцем, музикантом Люком Прічардом, і на цьому тлі в неї почалися розлади харчування. Дівчина може нічого не їсти цілий день, а потім зірватися і спустошувати холодильник аж до ранку...