Утретє в ту саму дієту

18.07.2009
Утретє в ту саму дієту

Струнка фігура голлівудської кінозірки Рене Зеллвегер незабаром знову зазнає змін. Рене погодилася взяти участь у зйомках третьої серії «Щоденника Бріджит Джонс», а отже, їй уже втретє доведеться сідати на «дієту» з булочок, піци, морозива та іншої висококалорійної «смерті для талії».

Щоправда, на те, щоб перетворитися на звабливу пампушку, у Рене є ще багато часу. Як повідомляє студія Working Title, хоча підготовчі роботи до зйомок уже розпочалися, сам знімальний процес стартує, ймовірно, аж наприкінці наступного року. Воно й не дивно, адже ані сценарію, ані навіть приблизного сюжету майбутнього фільму ще немає. А що ви хотіли, якщо «літературна мама» Бріджит Джонс — письменниця Гелен Філдінг — написала тільки дві книжки?

Нагадаємо, перша стрічка про пригоди безпосередньої журналістки Джонс вийшла на екрани у 2001 році. Перед тим як погодитися на зйомки у продовженні, Зеллвегер довго вагалася, адже для участі в першому фільмі їй довелося стрімко набрати вагу. Потім вона не менш стрімко скинула зайві кілограми (пухкенький образ не надто пасує голлівудській зірці), чим завдала значної шкоди своєму здоров’ю.

Після другої серії, коли історія повторилася, медики рекомендували актрисі надалі утриматися від таких експериментів із зовнішністю, якщо вона не хоче злягти на лікарняне ліжко. Тепер, очевидно, зірка трохи відпочила і знову наважилася ризикнути здоров’ям заради чималого гонорару. До речі, його розмір поки що залишається таємницею.