Голі і працьовиті

08.07.2009

Вас замучила щоденна рутина в офісі? Тоді уявіть собі, що приходите ви на нелюбу роботу, а шефова секретарка сидить у приймальні… повністю оголена. І ваші сусіди та сусідки по кабінету навіть не думають приховувати свої принади — ходять у чому мати народила. Правда ж, настрій одразу піднявся так, що навіть сумнівне задоволення «милуватися» пузатим колегою в костюмі Адама не здатен його зіпсувати? Співробітники однієї з британських фірм пережили ці емоції на власному досвіді. Протягом цілого дня вони працювали в офісі, знявши з себе весь одяг.

Як повідомляє газета «Дейлі мейл», на такий крок люди пішли за рекомендацією найнятого фірмою психолога. Фахівець запевнив, що, роздягнувшись, працівники компанії значно піднімуть свій командний дух.

Насильно ніхто нікого оголюватися не змушував, але фактично всі співробітники дослухалися до рекомендації. І не пошкодували, бо стверджують, що працювати їм було значно легше, ніж зазвичай. «Це було чудово! Коли ми побачили одне одного голими, між нами зникли всі перешкоди», — тішиться 23–річна Сем Джексон. Переконатися в тому, що порада психолога була дієвою, зможе кожен британський телеглядач — сьогодні на одному з телеканалів Великої Британії демонструватимуть реаліті–шоу «Голий офіс», відзняте в той самий «день без одягу».