Я не мільйонер, лише кур’єр

Я не мільйонер, лише кур’єр

Два пакунки з російськими рублями (загалом на півтора мільйона «дерев’яних») та 28 пакунків із доларами США (загалом — один мільйон чотириста тисяч «зелених») — таким був «улов» митників і прикордонників пункту пропуску «Гоптівка», а також їхніх харківських колег з обласних управлінь СБУ та УБОЗ цієї середи.

Оце так «нахімічили»!

Оце так «нахімічили»!

На одному з хімічних підприємств Луцька працівники обласного управління СБУ викрили підпільну нарколабораторію, що маскувалася під звичайнісіньку фотолабораторію. У справі, порушеній за цим фактом, нещодавно було затримано десять осіб. Як повідомляють в обл­управлінні СБУ , лабораторія діяла кілька місяців. За день «алхіміки» могли без проблем виготовити від 50 до 150 грамів амфетаміну.

За пасинка відповість

За пасинка відповість

Апеляційний суд Черкаської області засудив до 12 років позбавлення волі вітчима–убивцю, котрий позбавив життя чотирирічного хлопчика в одному з сіл Чорнобаївського району. Ця шокуюча історія, про яку «УМ» повідомляла, сталася восени минулого року. «Тоді молоде подружжя вибирало на городі картоплю. Коли чоловік зайшов до будинку, то побачив, що його маленький пасинок розкидав у кімнаті речі. Вітчим накинувся на хлопчика і задушив його шнуром від плеєра», — розповідає «УМ» прес–секретар прокурора Черкаської області Ольга Лактіонова.

Гроші на бачок!

Гроші на бачок!

20–річний мешканець курортного Бердянська вочевидь чув відомий вислів давньоримського імператора Веспасіана «Гроші не пахнуть!». Пересвідчитися у цьому він вирішив неординарним способом — на свій страх і ризик спробував пограбувати касу вбиральні на бердянському автовокзалі!

Петунія до суду довела

Петунія до суду довела

Незвичну справу розглянув недавно Соснівський районний суд Черкас: він судив любителя квітів. Тож тепер 37–річний черкащанин весь місяць буде працювати на громадських роботах і віддавати 20% заробленого на користь рідної держави. А все через любов до петуній: однієї ночі його затримали на центральній вулиці Кірова, коли він на алеї Слави викопував кущі цих різнобарвних квітів. Таке своє нічне заняття мешканець міста пояснив тим, що хотів ці кущі посадити біля будинку коханої дівчини.

Всі статті рубрики