Сім’я дорожча за кіно

20.06.2009
Сім’я дорожча за кіно

Шон Пенн із Робін Райт.

Прихильники красивої голлівудської пари — Шона Пенна і Робін Райт — дарма хвилювалися за своїх улюбленців. Вони не лише передумали розлучатися, а й знову переживають щось на кшталт медового місяця. Принаймні Шон робить усе від нього залежне, аби дружина забула про його наміри покинути сім’ю. Заради того, щоб більше часу проводити з коханою Робін і двома їхніми дітьми, двічі «оскароносний» актор ризикнув відмовитися від участі у двох фільмах, на зйомки в яких раніше дав згоду: комедії «Три недоумки» та кримінального трилера «Картель».

Для кінокомпаній несподіване рішення головної зірки обох стрічок стало неприємним сюрпризом, але про те, чи виплатив Шон якусь неустойку, поки що не повідомляється. Очевидно, продюсерам доведеться шукати нового актора. Якщо не вийде, в них залишається шанс зберегти запланований акторський склад. Як повідомила агент Пенна Мара Баксбаум, він готовий повернутися до зйомок, якщо їх відкладуть щонайменше на рік.

Нагадаємо, що у квітні 48–річний «оскароносець» подав на розлучення з дружиною після 13 років шлюбу. Вони намагалися розійтися й раніше, і наприкінці 2007–го — початку 2008 років навіть прожили чотири місяці окремо, але потім помирилися. Цього разу примирення відбулося навіть швидше: чоловік відкликав свою заяву про розрив через місяць після подання, назвавши її «жахливою помилкою».