Загинула журналістка зі «Спайдермена–3»

23.05.2009
Загинула журналістка зі «Спайдермена–3»

Люсі Гордон.

Британську актрису зна­йшли мертвою у її паризькій квартирі 20 травня. Схоже на те, що вона сама вкоротила собі віку, передає «Бі–Бі–Сі». Подробиці інциденту будуть відомі після проведення судово–медичної експертизи. Учора дівчині мало б виповнитися 29 років, від чого новина про її смерть набуває більш зловісного характеру. Родичі Люсі згадують її як добру, милу й щедру дівчину і не розуміють, що могло статися.

Найвідоміша робота Люсі Гордон у кіно — роль журналістки у «Спайдермені–3». Остання — британської моделі Джейн Біркін у біографічній картині «Серж Гензбур: героїчне­ життя» (як писала раніше «УМ», образ іншої жінки легендарного шансоньє — Бріджит Бардо — втілила Летиція Каста). Картина має вийти наступного року.

Батько дівчини згадує, що остання робота дуже надихала його Люсі. «Вона казала, що всі у знімальній групі просто чудові й неймовірно їй допомагають», — зауважив Річард Гордон, який живе в Оксфорді. Він нагадав, що у дитин­стві Люсі практично жила у Франції, чудово спілкувалася французькою і нещодавно переїхала в Париж із Нью–Йорка.