Люди гинуть за титан

Люди гинуть за титан

Ще в березні цього року ЗМІ повідомляли про несподіване зникнення успішного підприємця з Київщини, власника підприємства «Фіко» Віктора Федорова. Тоді «титановий» бізнесмен (підприємство Федорова займалося виготовленням титанової продукції) звично поїхав у Київ до протестантської церкви «Філадельфія», прихожанином якої він був.

Кримінальний «енерджайзер»

Кримінальний «енерджайзер»

Днями неочікуваним візитом о четвертій ранку до одного з полтавських гаражів бійці «Сокола» поставили своєрідну крапку в операції УБОЗ зі знешкодження одразу двох підпільних наркотичних лабораторій.

І таксую, і дівчатками торгую

І таксую, і дівчатками торгую

Санкціонований судом арешт 50–річного приватного таксиста став логічним завершенням операції з його нейтралізації. Обережного чолов’ягу, як повідомили «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції, правоохоронці певний час підозрювали в сутенерстві, проте застукати «на гарячому» з набором доказів вдалося лише цього разу.

Табір гадає на Дарниці

Табір гадає на Дарниці

Правоохоронці попереджають про збільшення останнім часом у Дарницькому районі столиці кількості випадків шахрайства, скоєного жінками ромської національності. Як повідомляє Головне управління міліції Києва, жертвами шахрайок стають переважно молоді жінки та дівчата.

Всі статті рубрики