Мабуть, це — любов

30.04.2009
Мабуть, це — любов

Зірки «оскароносного» фільму «Мільйонер із нетрів» Дев Пател і Фрейда Пінто так довго переконували всіх, ніби вони — лише добрі друзі, що їм і справді повірили. І, як виявилося, дарма: днями індійська парочка «упіймалася» на тому, що між ними таки любов.

Фрейда запевняла: нічого «такого» у неї з Девом немає, винятково щирі дружні стосунки. Може, так воно спершу й було. Тим паче що Пінто, по–перше, на п’ять років старша за Дева, якому 23 квітня виповнилося 19, а по–друге — одружена. Втім вік коханню не перешкода, а інформацію про свій шлюб актриса спростовує. За словами Фрейди, зі своїм бойфрендом Рогано Антао вона була кілька років заручена, але до весілля так і не дійшло. Потрапивши у знімальну групу «Мільйонера», індійська краля покинула нареченого, який ревнував її до успіху. І зустріла Дева...

Днями закоханий Пател приїздив до Єрусалима, де його подруга знімається у новому фільмі (сам Дев зараз також працює над новою стрічкою — в Лондоні). Там–то їх і засікли папараці: парочка кілька годин провела в готелі, а потім довго гуляла у гавані, тримаючись за ручки й ніжно обнімаючи одне одного за талію. Звісно, це також можна б списати на дружбу, але факт романтичних стосунків між її сином і Фрейдою підтвердила мати Дева. «Так, ми знали, що він їде в Ізраїль до коханої, — розповідає пані Пател в інтерв’ю британській газеті «Дейлі міррор». — Спершу був фільм, а потім і все інше в його житті стало на свої місця. Краще й бути не може. Фрейда дуже красива, і я за них страшенно рада».