Далекоглядний склероз

Далекоглядний склероз

Цієї весни жереб Кубка УЄФА й календар українських турнірів зробили зустрічі наших провідних команд між собою регулярними. Спочатку тричі виходили на поле один проти одного «Металіст» і «Динамо», а тепер таку ж триактну «мильну оперу» харків’яни розігрують із «Ворсклою». Протистояння ж двох наших грандів із Донецька й Києва в найближчий місяць стане справжнім серіалом.

Зима і в березні найсильніша

Зима і в березні найсильніша

З усіх зимових видів спорту нашу країну на міжнародній арені найкраще представляє біатлон. Вітчизняні «стріляючі лижники» цієї зими видали один із найкращих сезонів за часів незалежності України. Закономірно, що «спортсменом березня» в Україні визнали біатлоністку Вікторію Семеренко. У перший місяць весни вона завоювала «золото» й «срібло» на чемпіонаті Європи, а також «бронзу» на етапі Кубка світу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ілля Кваша: Діти в Миколаєві носять мене на руках

Ілля Кваша: Діти в Миколаєві носять мене на руках

Збірна України зі стрибків у воду може бути зразком для інших наших команд. Мало того що її кістяк складає молодь, так ця збірна ще й гідно виступає на світовій арені. Одним із ковалів регулярних успіхів є 21–річний Ілля Кваша — стрибун із Миколаєва вже встиг і вибороти «бронзу» на Олімпіаді в Пекіні, і чемпіоном Європи кілька разів стати. Зовсім недавно він разом із партнером у синхронних стрибках Олексієм Пригоровим повернувся додому з двома золотими медалями чемпіонату Європи в Турині. Дивлячись на його досягнення, віриш, що головні перемоги як Іллі, так і інших наших стрибунів у воду ще попереду. Навіть враховуючи всі негаразди, які заважають вітчизняним «пірнальникам».

Всі статті рубрики