«Прощавай, коханко!»

22.04.2009

Серед жертв світової фінансової кризи опинилися і коханки багатих менеджерів. Дослідження, яке на замовлення британської газети «Дейлі телеграф» провела соціологічна служба Prince and Associates, показало: 80 відсотків багатіїв — менеджерів високого рівня, брокерів та фінансових фахівців у різні способи намаються позбутися (чи вже позбулися) своїх «других дружин», тобто дорогих коханок–утриманок. Усе це — в рамках «режиму економії». Газета робить висновок: для «гьорлфрендів» настали тяжкі часи. «Коханки, як і дорогий автомобіль, вимагають багато часу і грошей. Тому, коли «крутелик» змушений економити, коханка опиняється серед речей, від яких він відмовляється насамперед», — пояснює Джош Сперо, глава соціологічної служби, яка проводила опитування.

«Дейлі телеграф» пише: якщо заможна особа все ж не бажає зрікатися коханки, та повинна погодитися з фактом, що на дорогі подарунки очікувати не варто.

До кризи банкіри, брокери та менеджери отримували високі преміальні. Про них не завжди здогадувалися дружини, але цим грошам були дуже раді коханки. Ті «золоті часи» минули.

Нещодавно в США навіть з’явилася книга–підручник для перелюбників із корисними порадами та рекомендаціями, як пережити важкі часи.