Заручена, не вінчана

18.04.2009
Заручена, не вінчана

Меган Фокс.

Як і належить красуні, зірка фільму «Трансформери» — особа вельми непостійна. Ще недавно вона шокувала прихильників, повідомивши, що розриває заручини зі своїм бойфрендом Брайаном Остіном Гріном. І це після того, як вони були заручені п’ять років! Та щойно громадськість і жовта преса, обсмоктавши цю новину, почали про Меган потроху забувати, гаряча брюнетка видала черговий ньюз: вона, бачте, скучила за коханим і... знову з ним заручилася. Щоправда, при цьому актриса наголошує, що й досі не готова до шлюбу, тому під вінець не поспішає.

«Я не збираюся заміж! — запевнила кінозірка в інтерв’ю тижневику US Weekly. — Знаю, ви запитаєте, для чого ж я тоді заручилася? Бо я дуже імпульсивна і люблю свого бойфренда!». При цьому щодо материнства одна з найкрасивіших жінок шоу–бізнесу менш категорична: вона не проти народити Брайану, у якого вже є шестирічний син Кассіус від колишньої подруги, ще кількох малюків. Але не зараз. «Спершу мені треба подбати про кар’єру і знятися у фільмі, схожому на «Трансформерів». А тоді вже можна думати і про сім’ю», — каже 22–річна актриса.

А поки що в її найближчих планах — зйомки у стрічці дещо іншого жанру. Меган отримала роль у трилері The Crossing («Перехрестя»). За сюжетом, подружжя повертається з Мексики, де проводило відпустку. Але у них викрадають машину, і чоловік героїні Фокс стає заручником бандитів. Щоб його звільнити, жінка вимушена перевозити через кордон героїн.