Борців із вампірами побільшає

14.04.2009
Борців із вампірами побільшає

Сара Мішель, вона ж Баффі.

У актрис, яких прославив телесеріал «Баффі — винищувачка вампірів», почався справжній бебі–бум. Днями народила первістка виконавиця ролі подруги головної героїні, 35–річна Елісон Ханніган. А тепер на маля чекає й сама Баффі — актриса Сара Мішель Геллар, якій сьогодні виповнюється 32 роки.

Як повідомляє американська преса, перша дитина Сари та її чоловіка, також актора Фредді Принца, з’явиться на світ восени. Пара одружена вже майже сім років: познайомилися вони у 2000–му, у 2002–му зіграли бучне весілля в Мехіко. А через п’ять років, на честь річниці цієї події, Геллар перейшла на прізвище чоловіка, тож насправді вона тепер Сара Мішель Принц.

Повідомлення про вагітність «винищувачки вампірів» з’явилося саме тоді, коли продюсери серіалу вже майже зібралися випускати повнометражну версію «Баффі». Причому, за збігом обставин, один із варіантів сценарію передбачає, що головна героїня народить дитину, на яку полюватимуть мстиві упирі–вурдалаки. Звісно, через вагітність Баффі зйомки доведеться відкласти, але їх і так навряд чи почали б раніше наступного року.