Біжи, Анно, біжи!

10.04.2009
Біжи, Анно, біжи!

Завершивши спортивну кар’єру, російська тенісистка Анна Курникова з головою поринула у світське життя. Як подруга іспанського співака Енріке Іглесіаса, Аня супроводжує його на різноманітних тусовках, та й сама охоче приймає запрошення на вечірки, благодійні акції, виступи на телебаченні тощо. Окрім того, колишня «Міс Корт», як прозвали Курні убо­лівальники, активно знімається у фотосесіях для глянцевих журналів та рекламі. Росіянка є «обличчям» спортивного бренду K–Swiss, який днями запустив весняно–літню рекламну кампанію за участю Курникової.

Але й про спорт золотокоса екс–тенісистка не забуває. Днями Анна взяла участь у змаганнях із тріатлону — щоправда, благодійних. І водночас рекламних, адже Курні бігла у складі команди K–Swiss Relay. Як повідомляє американська преса, спортсменка легко подолала чотири милі, а її партнерки по команді — професіональні тріатлоністки — інші відрізки дистанції: Леанда Кейв плавала, а Катя Майєрс — проїхала 19–мильний шлях на велосипеді. Так дружно дівчата й перемогли у «зірковому» заліку. Усі призові вони передадуть дитячій лікарні святого Джуда.

А тим часом пильні журналісти помітили, що в Курникової на безіменному пальці сяє перстень із величезним діамантом. І одразу ж зробили висновок: Аня з Іглесіасом–молодшим нарешті одружаться.