Заходьте, відчинено!

Заходьте, відчинено!

Логічно, що жоден із гостей–журналістів і сьогодні не скаже «Сам бачив утаємничене». Пояснення дуже просте: група офіцерів у цивільному на чолі з генерал–майором Сергієм Берестом очікувано спрямувала зустріч у розмовно–інформаційний фарватер. Образно кажучи, «до вух текло, а на очі нічого не потрапило»! Зрештою, на те вона й СБУ... Тим паче що і почуте під час відвідин донедавна вельми утаємниченого відомства задовольнило мас–медійників. У ц­ьому контексті начальник управління пан Берест акцентував на специфіці служби: деяку інформацію дозволено оприлюднювати після судового рішення, іншу — по завершенні п’ятирічного терміну, а з деякої — знімати гриф секретності взагалі заборонено. З огляду на це співрозмовники журналістів уникали персоніфікації фігурантів навіть резонансних справ.

«Позолотиш» ручку — допоможу

«Позолотиш» ручку — допоможу

Кому криза, а кому й можливість спекулювати на відомих труднощах. Зокрема, один із керівників комунального підприємства Макіївки, врахувавши зростання безробіття та збільшення кількості бажаючих працевлаштуватися, вирішив «продавати» всі наявні робочі місця. Приміром, вільну вакансію слюсаря–ремонтника він оцінив у п’ять мінімальних зарплат.

Дядько–месник

Дядько–месник

Черкаські правоохоронці всяке бачили, але таке — вперше. Досі «мінувальниками» магазинів та навчальних закладів у обласному центрі були неповнолітні. А тут «вибухівку» в міську школу № 33 «заклав» 36–річний чоловік, котрий вирішив помститися навчальному закладу, в якому навчався його племінник.

Сімейні тортури

Сімейні тортури

Якимось дивом після трьох діб жорстоких побоїв, завданих онуко­м, бабусі вдалося вирватися з–під «домашнього арешту» на вулицю і покликати на допомогу. Вже в лікарні медики констатували в старенької мешканки села Остапівці Коломийського району закриту черепно–мозкову травму, переломи кісток черепа і множинні забої тіла.

Сімнадцять миттєвостей «Ланоса»

Сімнадцять миттєвостей «Ланоса»

Квартет зловмисників не зра­джував своїй «спеціалізації» упродовж двох років, цуплячи на території Запорізької області винятково автомобілі марки «Ланос». Пояснення просте: один із членів організованого злочинного угруповання міг без проблем відключити сигналізацію, а також відкрити і завести цей легковик без ключів.

Всі статті рубрики