Братків здружила колонія

Братків здружила колонія

Працівники карного розшуку Хмельниччини разом із столичними колегами «накрили» чотирьох членів банди, яка діяла на території Хмельницької, Житомирської, Чернівецької, Закарпатської та Київської областей. Усі братки мають за плечима не одну «ходку» за ґрати, а організатор формування ще за радянських часів навіть отримав «вишку», яку замінили 15 роками ув’язнення. Щоб вийти на слід злочинної зграї, знадобилося чимало зусиль багатьох правоохоронців, адже кожен із розшукуваних був досвідченим кримінальним «вовком».

Шість років у рабстві

Шість років у рабстві

Обшук у циганській оселі провели під час реалізації оперативної інформації співробітники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ніжинського міськвідділу міліції спільно з колегами обласного апарату. Оперативники прийшли таки «за адресою»: 12 кілогра­мів готової до вживання марихуани зберігалися в мішках в одній із господарчих будівель. Приблизна вартість «травки» становить понад 240 тисяч гривень. Також у помешканні було знайдено зброю — пістолет іноземного виробництва калібру 9 мм.

...А танк — краще

...А танк — краще

Мешканці Горлівки схильні вважати, що до міста повертаються окремі ознаки лихих 90–х років, коли для місцевих бізнесменів з усіх транспортних засобів найбільш безпечними вважалися бронетранспортери чи навіть танки. Подібні побоювання з’явилися після недавньої стрілянини з автоматичної зброї, жертвою якої став відомий тутешній підприємець Олег Волошинов.

Життя за «мобілки»

Життя за «мобілки»

Цей злочин вражає своєю зухвалістю. 11 березня близько 20–ї години до одного з дніпропетровських ломбардів зайшли троє молодих чоловіків. Погрожуючи вбивством співробітнику ломбарду та його знайомому (який завітав на свою біду не в те місце і не в той час), зловмисники заволоділи різними марками мобільних телефонів — загалом близько півсотні «трубок». Після цього нещасного разом зі знайомим вивезли на один із дніпропетровських цвинтарів, де застрелили з обрізу двоствольної мисливської рушниці.

Всі статті рубрики