Маша і криза

20.03.2009
Маша і криза

Марія Шарапова вже не стільки тенісистка, скільки модель і акторка.

Щойно російська тенісистка Марія Шарапова потішила новиною про те, що повертається на корт після майже восьмимісячної перерви, як її шанувальників спіткало нове розчарування. Маша знялася з турніру в Маямі, на який спершу було подала заявку (він стартує 25 березня). Можливо, переконалася: її формі далеко до колишньої.

На початку березня Шарапова, відновившись після травми плеча, виступила на турнірі в Індіан–Уелсі, зігравши в парному розряді з Оленою Весніною. Великих успіхів дівчата не досягли, і Марія зробила висновок, що до «одиночки» повертатися їй іще рано. Хоча пообіцяла таки виступати в дуеті — щоб заробляти призові. «Криза ж усе–таки — всім треба працювати!» — пояснила практична Маша.

Колишня перша ракетка світу посилено тренується, хоча їй зараз не дуже й до тенісу. Адже всі думки однієї з найкрасивіших тенісисток зайняті новим проектом: Шарапова стала продюсером серіалу, присвяченого собі ж, улюбленій. Очевидно, це теж спосіб заробити під час кризи. У серії фільмів, яку продемонструє канал Ем–Ті–Ві, розповідатиметься про життя тенісної зірки, починаючи з її 16–річчя. Причому головний акцент автори серіалу планують зробити не на спортивній кар’єрі Маші, а на її житті поза спортом.

Той факт, що сценаристом і співпродюсером «мила» стане Джейкоб Епштайн, який поставив чимало успішних телесеріалів, не може не радувати амбітну героїню. Але скептики нагадують, що всі попередні проекти такого штибу мали не надто високі рейтинги. Зокрема, не відбили навіть витрачених на зйомки коштів постановники телешоу про сестер Уїльямс та шоу «Вік кохання», присвяченого австралійській зірці тенісу Марку Філіппуссісу.