«Елементарно, Холмс!»

14.03.2009
«Елементарно, Холмс!»

Акторка Кеті Холмс.

Незабаром так стильно і гарно, як донька Тома Круза і Кеті Холмс, зможе одягатися кожна маленька дівчинка. Звісно, за умови, що в її батьків вистачить грошей. Мама дворічної Сурі Круз разом зі своєю подругою, голлівудським стилістом Жанною Янг, вирішила створити новий бренд дитячого одягу — «ексклюзивний і люксовий». І хоча саму Кеті часто звинувачують у тому, що свій стиль вона сформувала тільки завдяки порадам подруги — «Розкішної Спайс» Вікторії Бекхем, місіс Круз переконана: батьки з хорошим смаком оцінять її колекцію. Нагадаємо, що Сурі Круз, якій у квітні виповниться три роки, нещодавно була визнана «найбільш стильною дитиною Голлівуду». А отже, Кеті таки знає, як одягати юних модниць.

За словами Холмс, ідеї для одягу Сурі вона черпає із власної фантазії. «Ми з Жанною Янг, у якої шестирічні двійнята, іще рік тому почали працювати над дитячою лінією — спершу для власних дітей, — розповідає Кеті. — Головним для нас було, щоб діти, виглядаючи стильно і красиво, при цьому зручно почувалися. Здається, виходить непогано, тож після дитячої колекції ми, можливо, візьмемося й за одяг для дорослих жінок».

Першу колекцію бренду Holmes–Yang дизайнерки обіцяють випустити вже до кінця цього року. Швидше навряд чи вийде, адже у стомленої Кеті не вистачає сил на те, щоб приділяти багато часу «позасімейній» роботі. Останнім часом актриса дуже схудла і змарніла — за чутками, «дбайливий» чоловік посадив її на якусь унікальну сайєнтологічну дієту. Круз, який у сайєнтологічній церкві обіймає одну з найвищих посад, хоче таким чином підготувати дружину до народження ще однієї дитини.

Кеті й без того худа, як скіпка, але метою дієти є не схуднення, а очищення організму. Втім фанати відзначили, що після кількаденного перебування в Японії, де Круз презентував свій новий фільм «Валькірія», Кеті розквітла й засяяла. Можливо, від любові японських шанувальників, які його просто обожнюють, Том зглянувся і дозволив дружині трохи від’їстися. А та на радощах навіть згадала, як дівкою була, і наростила на свою стрижку довгі пасма волосся — такі, як мала до весілля.