«Думи, мої думи» Анни Безулик

«Думи, мої думи» Анни Безулик

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Зовсім недовго залишилося чекати на нову появу на телеекранах екс–ведучої каналу «1+1» Анни Безулик — 19 березня прем’єра її оновленого суспільно–політичного шоу вийде на 5–му каналі.

Світських левів — проти шерсті

Світських левів — проти шерсті

Після кількарічної тріумфальної ходи телеканалами (спочатку «Тоніс», потім «Перший Національний», тепер «1+1») авторської програми Катерини Осадчої «Світське життя», проектом подібного формату намагається вдовольнити свого глядача майже кожен загальнонаціональний мовник. Штатні світські та козирні «хроніки» уже є на згаданих кнопках, а також на «Новому каналі» та ІСТV. На черзі — канал К1, що входить до групи «Інтер». Тут незабаром обіцяють презентувати гримучу суміш «Світських хронік», «Ексклюзиву» і «Шоуманії», розбавлену обличчями політиків і бізнесменів, — «Повну версію».

Старі пісні. Російськомовні

Старі пісні. Російськомовні

На кіностудії Довженка закінчилися зйомки перших восьми випусків нового музичного шоу «Місце зустрічі», прем’єру якого телеканал «Інтер» планує наприкінці березня. Кореспондент «УМ» побувала на знімальному майданчику і... розчарувалася.

Всі статті рубрики