Суджені-засуджені

Суджені-засуджені

Для будького з нас, не гомункулів, життя завше виглядає достатньо поганим для того, аби бажання кращого не згасало в наших мізках. А що вже казати про ув’язнених? Рано чи пізно вони силкуються пробити бодай шпарину в стіні ізольованості від принад суспільства. Як це робили Вадим Макаров та Олена Беспалова — фігуранти історії, котра днями мала місце в Кам’янській виправній колонії № 101.

«На коня» грабіжникам

«На коня» грабіжникам

Коли двоє грабіжників по завершенню нічного нападу на одне з помешкань у Тисменицькому районі попросили переляканих жінок налити їм по сто грамів горілки, молодша, як згодом зізналася правоохоронцям, подумала, що це «якийсь цирк». Проте все, що відбувалося до того, було справжнісіньким криміналом: і приставлений до горла ніж, і кров на розбитій голові однієї з жертв, і золоті прикраси, що зникли в кишенях непрошених візитерів, котрі ретельно підготувалися до злочину.

Дитиною помщуся

Дитиною помщуся

У перші дні березня до сумської міліції зателефонувала жінка, за словами якої вночі з дитячого ліжка зникла її однорічна донька. Міліціонерам, які прибули на місце пригоди, жінка пояснила, що напередодні ввечері в них удома були гості. У невеликій компанії молодих хлопців і дівчат випили чаю та пива, а потім між одним із гостей та господарем виник конфлікт, після якого скривджений гість зі своєю дівчиною залишили приміщення. Господарі ж після вечірки пішли вночі до крамниці по молоко для дитини, перед цим поклавши її спати, а коли повернулися, дівчинки вже не було.

Всі статті рубрики