Померти молодою

06.03.2009
Померти молодою

Екстравагантна Ліндсей Лохан.

Родичі й шанувальники кінозірки Ліндсей Лохан дедалі більше непокояться про її здоров’я. Колись пухкенька улюблениця підлітків, Ліндсей знову катастрофічно схудла. Рідні побоюються, що до неї повернулася анорексія — раніше актриса вже страждала на цей розлад харчування, прагнучи скинути зайву, як їй здавалося, вагу. Сама дівчина стверджує, що просто багато працює, мало спить і веде активне життя, от і худне. А її друзі тим часом розповідають жовтим ЗМІ моторошну інформацію про те, що 22–річна Ліндсі не хоче прожити більше ніж 30 років. Мовляв, старіти — це страшно, а так можна досхочу розважатися, заливатися алкоголем, уживати наркотики тощо, не дбаючи про своє здоров’я. А потім — піти з життя, як її кумир Мерилін Монро.

Нагадаємо, Мерилін знайшли у її спальні мертвою від передозування ліків. Відтак батьки Лохан не на жарт перелякалися, що донька подумує про самогубство. Однак уплинути на неї вони не можуть — дівчина повністю перебуває під впливом своєї подруги й коханки Саманти Ронсон. Заради неї Ліндсей навіть надумала змінити релігію. Саманта — єврейка, тому днями Лохан заявила, що пройде обряд гіюр і перейде в іудаїзм, аби таким чином довести своє кохання. А поки що дівчата разом поїхали в Лондон, де святкували Бар–Міцву (досягнення повноліття) зведеного брата Саманти.

Між іншим, Ліндсей не перша в Голлівуді, хто йде на зміну релігії заради коханої людини — недавно про перехід в іудаїзм оголосив Леонардо Ді Капріо, який планує одружитися з ізраїльською топ–моделлю Бар Рафаелі.