Сни за Фрейдою

24.02.2009
Сни за Фрейдою

Фрейда Пінто.

Фрейді Пінто — моделі індійського підрозділу агенції Elite Model Management й учасниці телешоу Full Circle —неймовірно пощастило. Дівчина завжди мріяла спробувати свої сили у кіно, але до Боллівуду її не поспішали запрошувати. Однак на знімальний майданчик Фрейда таки потрапила. І завдяки першому ж у своїй кар’єрі фільму одразу стала знаменитістю не тільки в Індії, а й в усьому світі. Адже стрічку «Мільйонер із нетрів», зіграти головну жіночу роль у якій її запросив сам режисер Денні Бойл, критики визнали однією з найкращих подій у кінематографі за останні роки. Цієї неділі фільм цілком заслужено здобув вісім «Оскарів», включно з головним.

Звісно, за таких обставин до раніше нікому за межами Індії не відомих виконавців головних ролей прикута особлива увага. 24–річну Фрейду і 18–річного Дева Патела у пресі охрестили «чудовою парою» й ледве що не «одружили». Молоді люди й справді дуже потоваришували і фактично не розлучаються після зйомок. Водночас на запитання про те, чи зайняте її серце, прекрасна індійка скромно відповідає, що вона вільна.

Однак пронирливі західні журналісти розкопали, що насправді «Латіка» (так звати героїню Фрейди у фільмі) одружена. У грудні 2007 року вона нібито офіційно вийшла заміж за свого бойфренда Рогана Антао. Весілля відбулося на Гоа, і Пінто тримала його в секреті, мріючи про кінокар’єру. Адже не секрет, що в Боллівуді самотнім дівчатам щастить значно більше, ніж заміжнім. У Голлівуді таких упереджень немає, тому Фрейді тепер залишається сподіватися хіба на те, що після дебютного успіху її покличе на роботу ще якийсь тамтешній режисер.

Хоча, як стверджують джерела газети «Дейлі телеграф», місяць тому новоявлена зірка покинула чоловіка і збирається офіційно з ним розлучитися. І справді, куди йому тепер до неї — дівчина сповнена рішучості й далі дертися на зірковий олімп. Зараз вона бере уроки акторської майстерності — раніше через напружений знімальний процес було ніколи...