Зірка в синцях

12.02.2009
Зірка в синцях

Ріанна зустрічає 21–річчя зовсім не такою кралечкою, як на світлинах із портфоліо.

Одна з найпопулярніших сучасних співачок опинилася в епіцентрі скандалу. Коли ритм–н–блюз–діва Ріанна не з’явилася на церемонії вручення нагород «Греммі», її речники пояснили це тим, що голосиста уродженка Барбадосу потрапила в аварію. Однак підозріливі журналісти в таку причину не повірили. Надто вже дивним видався той збіг, що бойфренд Ріанни, американський співак Кріс Браун, також не зміг бути присутнім на церемонії, оскільки напередодні поліція затримала його за підозрою в побитті «якоїсь жінки». Правоохоронці відмовилися назвати ім’я жертви, чим викликали ще більші підозри в тому, що йдеться саме про Ріанну.

Зрештою, ці чутки були змушені підтвердити й поліцейські. За їхніми даними, у ніч із 8 на 9 лютого парочка голосно сварилася, сидячи в «Ламборджіні» Брауна на одній із вулиць Лос–Анджелеса. Потім роздратована Ріанна вискочила з машини, але Кріс її наздогнав і кілька разів ударив. Гарячий хлопець завдав подрузі досить помітних ушкоджень — на обличчі у дівчини залишилися великі синці й набряки. Через це співачка змушена скасувати ще й запланований на 13 лютого концерт у Малайзії і вечірку з нагоди свого 21–річчя, яку 20 лютого збиралася влаштувати у Нью–Йорку. До речі, на урочистості (нагадаємо, у 21 рік громадяни США стають повнолітніми) були запрошені понад 200 гостей.

Що ж до хулігана Брауна, то, розкаявшись, 19–річний артист сам прийшов у відділок із повинною. Тому під арештом просидів недовго — його випустили під заставу в 50 тисяч доларів. Адвокатом юнака призначений Марк Грегорас, який свого часу захищав поп–короля Майкла Джексона і кінозірку–клептоманку Вайнону Райдер.