«Перчена» і гарячий

29.01.2009
«Перчена» і гарячий

Джері Холлівел.

Колишня «спайс гьорлз», а нині — чи не найуспішніша з екс–«перчинок» сольна співачка Джері Холлівел уже однією ногою у шлюбі. Днями Джері заручилася з італійським бізнесменом, власником компанії з виробництва елітних яхт Фабріціо Політі. І що з того, що парочка знайома неповних два місяці? У тому, що в них усе серйозно, закохані переконалися якщо не з першого погляду, то з першого поцілунку. А його довго чекати не довелося. Співачка і мільйонер познайомилися на початку грудня у Флоренції. Потім Джері поїхала додому, в Лондон, а вже через кілька днів Фабріціо прилетів до неї і... повів у ювелірну крамницю — вибирати розкішний подарунок.

Щоправда, офіційну пропозицію стати його дружиною гарячий італієць зробив «перченій» зірці вже на католицьке Різдво, 25 грудня. Хтозна, погодилася Холлівел одразу чи трохи повагалася, але про їхні заручини стало відомо тільки тепер. «Ми щасливі повідомити, що Джері Холлівел і Фабріціо Політі заручилися. Вони поки що не призначили точної дати весілля і просто насолоджуються заручинами», — сказано в заяві речників співачки.

Як розповідає із посиланням на обізнані джерела британська преса, з такої нагоди Політі подарував нареченій діамантовий перстень вартістю понад 300 тисяч доларів. А Джері найбільше щаслива з того, що коханий легко знайшов спільну мову з її трирічною донькою.

Раніше 36–річна «Джинджер Спайс» зустрічалася з іншим мільйонером, на десять років молодшим за неї сином російського олігарха Євгеном Лебедєвим, але той вочевидь був іще не готовий до ролі батька. Хоча, подейкують, справжньою причиною розриву стало те, що в часи кризи молодик перестав дарувати подрузі дорогі подарунки, а примхлива зірка терпіти не може скупих чоловіків.