Без перемог, але з очками

Без перемог, але з очками

П’ятий етап Кубка світу завершився для збірної України прогнозовано — без вагомих здобутків. У Рупольдингу жіноча команда виступала напіврезервним складом, а за чоловіків узагалі бігли дублери — основа посилено готується до пріоритетного чемпіонату світу, що відбудеться в середині лютого в корейському Пхенчхані. Тож не дивно, що в Німеччині довелося тішитись хіба результатам, які приносили додаткові очки в загальний залік Кубка світу.
Не очікував захмарних досягнень і головний тренер збірної України Євген Колупаєв. «Я буду щасливим, якщо хоч кілька наших спортсменів фінішують у першій двадцятці», — казав фахівець перед стартами. Таким результатом Колупаєва потішила тільки Валя Семеренко.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прорвалися!

Прорвалися!

Це сталося! Наші дівчата нарешті потрапили до фінальної частини континентальної першості — після шестирічної перерви. Щоправда, повноцінного свята у збірної України не вийшло, адже в останньому поєдинку додаткового відбору підопічні Володимира Брюховецького поступилися німкеням.

Побачити француженок і програти

Побачити француженок і програти

На елітних змаганнях серії «Великого шолома» та іже з ними вже традиційно боротьбу починає понад десяток українців та українок. Проте ця кількість нечасто переходить в якість. По одному турніру WTA і ATP за це десятиліття вигравали Олена Бондаренко й Сергій Стаховський. Ще по одному трофею вони здобули в парних розрядах — Олена з сестрою Катериною, Сергій — з італійцем Стараче. Із відкритим чемпіонатом Австралії, який учора стартував на хардових кортах Мельбурна, в нас пов’язані особливо приємні спогади. Саме тут дует сестер Бондаренко рік тому відсвяткував єдину нашу перемогу на турнірах «Великого шолома». Проте на дебютному супертурнірі 2009 року наші спортсмени поки що не приносять позитивних емоцій.

Хто крайній поза майданчиком?

Хто крайній поза майданчиком?

Публікація в «УМ» 16 січня історії про неприбуття «Сіверськодончанки» на виїзну єврокубкову гру отримала своє продовження. Нагадаємо, що наша команда, яка впевнено виступала в Кубку виклику, спіткнулася на… посольстві Франції в Києві — воно просто не видало українкам візи. У п’ятницю по обіді до «УМ» звернулися працівники прес–служби французької амбасади й попросили висвітлити їхню позицію стосовно цього суперечливого питання.

«Динамо» по телевізору від Сьоміна

«Динамо» по телевізору від Сьоміна

Футбол уже давно вийшов за суто спортивні рамки — нині це по–справжньому соціальне явище. Приємно, що це розуміють і в багатьох футбольних клубах. Зокрема, столичне «Динамо» вже не перший рік із власної ініціативи проводить зустрічі з прихильниками, до того ж не лише на своїй території, а й у гостях, приділяючи увагу й дітлахам, котрі позбавлені батьківського піклування.

Всі статті рубрики