Банкомат на санчатах

Банкомат на санчатах

Обломом місяця можна назвати злочин, який стався на початку цього тижня в Чернігові. Невідомі зловмисники викрали банкомат вагою півтонни, відтягли його за півкілометра, розламали і витягли касету ... без грошей!

Скільки літ, скільки зим…

Скільки літ, скільки зим…

У новий рік — з новими спецопераціями. Принаймні першою спеціальною операцією ГУБОЗ МВС, яку бійці спецпідрозділу «Сокіл» успішно провели, за інформацією Українського бюро Інтерполу, стало затримання 25–річного грузина, якого в рідній Грузії розшукують уже давно. Як повідомили «УМ» у прес–службі ГУБОЗ, агресивний молодик ще у жовтні 2002 року влаштував стрілянину біля одного з ресторанів Батумі та поранив двох громадян.

Захистіть від Кармазіних!

Захистіть від Кармазіних!

У розпорядженні «України молодої» опинилося колективне звернення селян Овідіопольського району, в якому вони наводять приклади «кришування» народним депутатом Юрієм Кармазіним осіб, які розкрадають землі та майно селян на Одещині.
Тему земельного «дерибану», який здійснюють окремі парламентарії під захистом свого мандату, неодноразово висвітлювала «УМ». Тож не дивно, що саме на попередні публікації нашої газети (стосовно земельних зловживань депутатів від БЮТ на чолі з Богданом Губським) посилаються овідіопольські селяни, коли пояснюють, чому написали відкрите звернення на ім’я глави держави. Але у цьому випадку селяни розкривають схеми загарбання земель та майна низки КСП за сприяння свого земляка, лідера Партії захисників Вітчизни, який пройшов до ВР за списками блоку НУНС, Юрія Кармазіна. Для «УМ» не важлива партійність обранця, — важлива сутність особи і те, як змінюється її світосприйняття, коли разом зі статусом недоторканного приходить відчуття вседозволеності. Тому подаємо окремі фрагменти звернення, що називається, «без купюр».

Всі статті рубрики