План Шарлотти

15.01.2009
План Шарлотти

Шарлотта Черч устигає на всіх напрямах.

Для своїх без місяця 23 років уро­дженка Уельсу Шарлотта Черч устигла зробити чимало. За божественне сопрано її прозвали другою Марією Каллас, платівки з її записами ось уже десять років поспіль розходяться мільйонними тиражами, вона знімалася в кіно й телесеріалах і... вже двічі стала мамою. Днями співачка народила своєму цивільному чоловікові, 26–річному валлійському регбісту Гевіну Генсону, сина.

Шарлотта дуже непокоїлася, що пологи затримуються, — вони відбулися на десять днів пізніше від запланованого терміну. Однак як прихильниця природних методів молода мама була категорично проти штучного стимулювання пологів і, як виявилося, мала рацію. Як повідомляє британська преса, хлопчик вагою 3300 грамів з’явився на світ цілком здоровим. Шарлотта народжувала вдома, у спеціально призначеному басейні, за присутності Генсона і двох акушерок.

Для зіркової пари, яка користується у Британії величезною популярністю, це вже друга дитина (Шарлотта і Гевін виховують 16–місячну доньку Рубі). Незважаючи на молодий вік, співачка часто зазначає в інтерв’ю, що хоче мати багато дітей — щонайменше шістьох. Її коханий це прагнення цілком поділяє, уточнюючи, що сподівається бодай на вісьмох. Оскільки подружжя планує розширити сім’ю років за десять, аби потім повністю присвятити себе вихованню нащадків, наразі все йде «за планом».