Запитай у лікаря!

25.12.2008

Якщо ви живете далеко від Києва і не маєте змоги привезти свою дитину на огляд до вітчизняних «світил», але вас дуже непокоять певні моменти у здоров’ї маляти, ви можете отримати консультацію за телефоном «гарячої лінії» в Міністерстві охорони здоров’я. Дитина у ранньому віці починає виявляти занадто велику цікавість до своїх статевих органів? Малюк приносить із садочка «триповерхові» матюки? Трирічна донька влаштовує батькам істерики з будь–якого приводу? У сина після перенесеного ГРВІ на шиї виросла шишка незрозумілого походження і ви не знаєте, що з цим робити? Ці та інші важливі питання ви зможете з’ясувати у дитячого гінеколога, гематолога, інфекціоніста, психолога та реабілітолога до кінця поточного року.

Відповідно до затвердженого графіка, щодня з 9.00 до 13.00 спеціалісти з різних галузей медицини відповідатимуть на запитання громадян. Телефон «гарячої лінії» — 8 (044) 253–54–84. Графік чергування головних позаштатних спеціалістів МОЗ України за телефоном «гарячої лінії» до кінця року:

25.12.08
Гінекологія дитячого та підліткового віку

Гаврилова Ірина Всеволодівна
завідувач відділення гінекології дитячого та підліткового віку Національ­ної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ»

 

26.12.08
Психологія

Анопрієнко Олена Василівна
керівник Центру медико–психологічної допомоги та реабілітації дітей і підлітків Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ»

 

29.12.08
Дитяча гематологія

Стецюк Ольга Михайлівна
завідувач відділення підтримуючої хіміотерапії Центру онкогематології та трансплантації кісткового мозку Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ»

 

30.12.08
Медична реабілітація

Воронько Тамара Василівна
завідувач відділення відновного лікування Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ»

 

31.12.08
Дитячі інфекційні хвороби

Мостовенко Раїса Василівна
завідувач діагностично–боксованого інфекційного відділення Національ­ної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ»