Цінні шмарклі

Цінні шмарклі

Навіть у часи всюдисущої кризи звичайний носовичок, більше того — використаний, може коштувати великих грошей. За умови, що скористався ним не абихто, а одна з найкрасивіших зірок сучасності. Скарлетт Йоханссон належить саме до таких, тож, мабуть, не варто дивуватися, що за паперову хустинку, в яку вона висякала свого носика, прихильникам не шкода й 5 300 доларів. Саме за таку суму носовичок був проданий на інтернет–аукціоні eBay.

Чорну ікру — ложкою

Чорну ікру — ложкою

Міланським «бомжам» і малозабезпеченим дуже пощастило. Насамперед тому, що у їхньому місті — чесна поліція. Завдяки цьому факту бідняки матимуть унікальну нагоду скуштувати делікатес, який навіть серед заможних людей можуть дозволити собі далеко не всі. На свята бідноту Мілана пригощатимуть... чорною ікрою.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Телебачення, йде передача «Як вижити у кризу». У студію телефонують глядачі, діляться рецептами, як скоротити витрати. Дзвінок. Ведучий знімає слухавку. Телеглядач:
— От ви кажете, що треба скорочувати витрати. Але це неправильно. Треба просто збільшити доходи. Ось я свої доходи з початку кризи подвоїв.
Ведучий:
— Так, у цьому є раціональне зерно ... А ким ви працюєте?
— Та гроби клепаю.

Всі статті рубрики