Зіта, Гіта і Кайлі

12.12.2008
Зіта, Гіта і Кайлі

Кайлі Міноуг в Індії і відпочине, і попрацює.

Уявити індійський фільм без своєрідних пісень і танців неможливо. Але індійська «фабрика мрій», Боллівуд, іде в ногу з часом, тож тамтешні продюсери дійшли висновку, що самих лише індійських «Джиммі, Джиммі, ача–ача» для розкрутки їхньої продукції вже замало. Відтак саундтрек до нового боллівудського фільму Blue («Блакитний») запише австралійська поп–діва Кайлі Міноуг.

Як повідомляє агенція «Франс пресс», автори фільму пропонували співпрацю й Мадонні та Ріанні, але ті відмовилися — поп–королева сказала, що не має часу, а темношкіра уродженка Барбадосу запросила надто високий гонорар. Натомість Кайлі погодилася на співпрацю без вагань і радо заявила, що це «дуже цікаво й захоплююче».

Одразу після Нового року 40–річна зірка, чий останній альбом «Х» номінований на премію «Греммі», вирушить до Індії — працювати над записом треку в обстановці національного колориту. Звісно, окрім задоволення Кайлі отримає й матеріальну винагороду — із 28–мільйонного бюджету стрічки на гонорар для зірки не пошкодували мільйона доларів (цікаво, скільки ж вимагала Ріанна?). Втім воно того варте, адже саундтрек записуватиме лауреатка багатьох музичних премій, кавалер ордену Британської імперії.

В очікуванні вояжу до Індії Кайлі байдики не б’є, а активно концертує й працює у студії. В рамках благодійного проекту на підтримку ВІЛ–інфікованих мешканців Африки вона записала спільну композицію з популярною британською рок–групою «Колдплей». Спершу планувалося, що пісня Lhuna увійде до нового альбому британців, але фронтмен гурту Кріс Мартін вирішив не включати композицію до платівки як «занадто сексуальну» для стилю «Колдплей».

Кайлі не засмутилася, бо незабаром сама випускає новий альбом — щоправда, реміксів. Реліз диску «Бумбокс» (Boombox), до якого увійде 16 треків, призначений на 5 січня.