Ми теж уміємо громити

Ми теж уміємо громити

5:0 — із таким рахунком наші команди в групових турнірах Ліги чемпіонів ще не вигравали. Велика кількість забитих м’ячів поруч із назвою українського клубу раніше асоціювалася тільки з нашою поразкою. Таку тенденцію нарешті виправив «Шахтар», який цієї осені пережив чи не найбільше негативних емоцій з усіх вітчизняних команд. У матчі проти швейцарського «Базеля» «гірники» розрахувалися за всі свої та суддівські ляпи впродовж осені.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Володимир Орленко: Баскетбол — це реп

Володимир Орленко: Баскетбол — це реп

Уболівальники київського «Будівельника» мають тішитися — їхня улюблена команда на нинішньому етапі не просто прагне повернути колишню славу, а й нарешті реально може це зробити. Із приходом нового керівництва клуб значно підсилив склад і націлюється на чемпіонство в Українській баскетбольній лізі, під егідою якої тепер виступає.
Особливі сподівання тренерський штаб покладає на молодих українських гравців. Однією з таких надій є центровий Володимир Орленко. Попри молодий вік, Гуллівер родом із Донецька вже встиг пограти за кордоном і стати одного разу чемпіоном України. Саме цього баскетболіста «УМ» обрала героєм свого чергового інтерв’ю.

Всі статті рубрики