Наша Міла з Голлівуду, але не Йовович

27.11.2008
Наша Міла з Голлівуду, але не Йовович

Голлівудська кар’єра нашої колишньої співвітчизниці Міли Куніс набирає обертів. Продюсери «фабрики мрій» вирішили скористатися тим, що після участі у фільмі «Макс Пейн» 25–річна уродженка Чернівців привернула до себе увагу публіки, і запропонували дівчині кілька нових ролей. Зокрема, у лютому в Нью–Мексико почнуться зйомки фільму «Книга Елі» режисерів Альберта та Аллена Х’юзів, у якому засвітиться й Міла. І, судячи із зіркової компанії, в яку вона потрапить, ця стрічка стане ще більшим кроком угору на шляху до олімпу. Партнерами колишньої громадянки України стануть такі величини, як Гері Олдмен і Дензел Вашингтон. Останньому дісталася головна роль — героя–самітника на ім’я Елі, що захищає священну книгу — ключ до порятунку майбутнього і людства. Міла, яку у фільмі зватимуть Соларою, спершу зрадить Елі, а потім розкається і приєднається до його місії.

Насправді у творчому доробку Міли Куніс уже є чимало ролей, але всі вони переважно епізодичні або телевізійні. А відомою дівчину зробив мультсеріал «Гріффіни», в якому Куніс озвучує героїню Мег, та популярне «мило» «Шоу 70–х», куди смілива екс–українка пробилася, «додавши» до свого віку три роки (тоді Мілі було 15, а режисер шукав щонайменше 18–річну актрису).

До Лос–Анджелеса родина Кунісів — чернівецьких євреїв — переїхала у 1991–му, коли дівчинці ще не виповнилося й восьми років. Міла вивчила мову, пішла на курси акторської майстерності, почала зніматися в рекламі, пробилася на телебачення. Та ще й причарувала такого примхливого парубка, як зірка фільмів «Один удома» Макколей Калкін. Пара прожила разом майже шість років, але рівно рік тому розійшлася, залишившись друзями. Наразі серце красуні Міли вільне — усі сили вона віддає роботі.