«Розкопки» в університеті

«Розкопки» в університеті

Чорні хмари згущуються над одним із престижних «вишів» Поділля — Хмельницьким університетом управління та права. Точніше, шишки здебільшого падають на голову його ректора Віталія Олуйка. Контрольно–ревізійне управління в області нещодавно виявило в навчальному закладі порушення та недоліки на суму 5642,5 тисячі гривень. Зокрема, у 2007 році за державним замовленням безпідставно зараховано десять студентів, які не належать до здібної, обдарованої молоді чи походять із малозабезпечених сімей. На їхнє навчання необґрунтовано витрачено 69,8 тисячі гривень з обласної скарбниці. Відсутність контролю за працевлаштуванням випускників двох останніх років призвела до того, що лише кожен десятий із дипломованих управлінців приступив до роботи, відповідно до направлень місцевих рад або адміністрацій.

«Молода партія» з Краснодона

«Молода партія» з Краснодона

Черговий канал «експорту» повій до Росії нещодавно перекрили працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми обласної міліції Луганщини. У ході спецоперації під Краснодоном правоохоронці припинили спробу вивезти трьох дівчат (одна з яких — неповно­літня) до борделів Москви. Як повідомили «УМ» у відділі зв’язків із громадськістю УМВСУ в Луганській області, 17–річна Оксана зі Свердловська, 19–річна Вікторія й 27–річна Світлана з Луганська чудово знали, чим вони будуть займатися в Росії, адже їх «вербували» в обласному центрі в місцях концентрації «нічних метеликів» — у саунах та на зупинках громадського транспорту. Здавалося б, нічого екстраординарного в цьому не було, однак міліціонерів зацікавило те, що їм обіцяли ледь не золоті гори у «багатому зарубіжжі», відтак кожна з них мала для сутенерів свою ціну.

Диван на винос

Диван на винос

У районному центрі Тальне скоєно крупногабаритну крадіжку: із квартири тамтешнього жителя «випарувалися» меблі. У відсутність господаря з його хати кудись подівся телевізор, зникли холодильник, диван і навіть меблева стінка!

Всі статті рубрики