У кіно як у житті

31.10.2008
У кіно як у житті

У свої неповні 27 американська зірка Брітні Спірз уже прожила таке насичене життя, що хоч кіно про неї знімай. Власне, його й знімуть — режисером біографічної стрічки про життя й кар’єру колишньої поп–принцеси стане Філ Гріффін, відомий за кліпом Емі Уайнхаус Back To Black, а головну роль виконає сама Брітні.

Як повідомляє британська газета «Дейлі міррор», творці фільму пообіцяли зробити його максимально наближеним до реальності. Тобто показати як приємні моменти в житті співачки, так і ті, якими вона геть не пишається. Зокрема, п’янки–гулянки, гоління голови, боротьбу за опіку над синами тощо.

До речі, днями батька Брітні, Джеймі Спірз, рішенням суду призначили її постійним (а не тимчасовим) опікуном. Знаменита дочка не заперечує, адже це допоможе їй частіше бачитися з дітьми (які, нагадаємо, перебувають під опікою екс–чоловіка Брітні Кевіна Федерлайна) і спокійно займатися музичною кар’єрою.

Можна не сумніватися, що кінематографічна біографія Спірз користуватиметься неабиякою популярністю, адже Бріт зараз знову на хвилі популярності. Її новий сингл Womanizer тримається на першому місці американського хіт–параду — вперше після 1998 року, коли вийшов дебютний альбом співачки Baby One More Time. А на 2 грудня — день народження зірки — запланований реліз нового альбому, який називатиметься «Цирк» (Circus).