Самогубство чи навмисне вбивство?

Самогубство чи навмисне вбивство?

«Мій син, Горбаченко Микола, 1986 року народження, студент п’ятого курсу Національного транспортного університету, від­мінник навчання, за п’ять днів до захисту дипломної роботи пішов із гуртожитку і зник», — такими словами починається лист до «України молодої» вбитого горем батька — Михайла Горбаченка, керівника одного з підприємств Бахмацького району, що на Чернігівщині. Батьки приїхали до Києва наприкінці червня 2008 року і почали шукати дивно зниклого сина, і в той же час труп хлопця знайшли в лісопосадці Святошинського району випадкові перехожі. Міліція одразу заявила — це самогубство, але рідним та близьким, які ховали 22річного Миколу, так не здавалося — на тілі були численні тілесні ушкодження. Виходить, перед смертю хлопця били й катували. Але люди не можуть знайти в правоохоронних органах правди уже чотири місяці.

Мільйон сюди, мільйон туди

Мільйон сюди, мільйон туди

Самі податківці називають викритий конвертаційний центр, котрий діяв у Черкасах з 2007 року на базі п’ятьох підприємств, досить потужним. Організував такий підпільний бізнес 48річний місцевий житель. Йому допомагали ще кілька чоловік, у кожного з яких були свої обов’язки, чітко відрегульовані. Послугами конвертаційного центру користувалися підприємства не лише Черкащини, а й Київської, Миколаївської та Хмельницької областей. Загалом близько тридцяти підприємств.

Оце їду додому з грошима…

Оце їду додому з грошима…

Тієї ночі, коли в черговій частині Смілянського міськрайвідділу міліції Черкаської області пролунав телефонний дзвінок від невідомого чоловіка про те, що його пограбували, тамтешнім правоохоронцям довелося до ранку не зімкнути очей. Але ж недарма: грабіжників вони знайшли.

Всі статті рубрики