Брітні: реінкарнація

27.09.2008
Брітні: реінкарнація

Обкладинка нового альбому Брітні Спірз Womanizer.

Брітні Спірз усього 26, а вона вже щонайменше двічі кардинально змінила спосіб життя. Причому для останньої трансформації Бріт вистачило року. У 2007–му «блудну дочку» шоу–бізнесу позбавили батьківських прав, назвали «найбільшим соромом» церемонії вручення нагород MTV VMA; преса не шкодувала сарказму, висміюючи безформну фігуру колишньої поп–принцеси, а рідна мати роздавала дошкульні інтерв’ю, критикуючи поведінку Брітні. Проте сьогодні співачка знову на висоті. Спершу вразила публіку, з’явившись на вручення премії MTV VMA–2008 у чудовій формі — схудла, спортивна, із сяючими очима. Та ще й отримала нагороди одразу в трьох номінаціях. Потім — помирилася з матір’ю. Тепер преса втирає сльози розчулення, публікуючи фото сімейної ідилії: щаслива Брітні з мамою Лінн та сестрою Джеймі Лінн разом гуляють у парку з маленькою небогою поп–зірки. З огляду на такі події, новина про примирення Бріт з екс–чоловіком уже й не дивує.

За чутками, натхнений змінами в поведінці «колишньої», Кевін Федерлайн не лише став час­тіше довіряти їй синів, трирічного Шона Престона та дворічного Джейдена Джеймса, а й подумує про возз’єднання з жінкою. Подейкують, пара навіть звернулася до сімейного психолога, аби допоміг знову налагодити спільне життя. Насамперед обидві сторони екс–подружжя зацікавлені в тому, щоб діти зростали в нормальній родинній обстановці. Утім Бріт зізнається, що не переставала любити Кевіна і хоче бути з ним разом. Для початку зірка виставила на продаж свій будинок у Беверлі–Хіллз, оскільки збирається переїхати ближче до Федерлайна й синів.

ДО РЕЧІ

Незабаром новий етап розпочнеться і в професійному житті Спірз. У грудні виходить перший після тривалого простою альбом Брітні під назвою Womanizer, якому вже прогнозують шалений успіх. Спершу реліз платівки планувався на 2 грудня — день народження співачки, однак тепер переноситься на 29–те. А щоб підігріти інтерес шанувальників, на їх розсуд виставили «чорновий» варіант обкладинки диска. Хтозна, чи вразять свіжі пісні Бріт слух меломанів. Зате їхній зір уже точно вражений — фани поп–діви заявляють, що такого відвертого й потужного застосування фотошопу не бачили вже давно.