Менше б, та краще

Менше б, та краще

Аграрії України майже завершили жнива. Зернові зібрані на 96 відсотках площ, намолочено 43 мільйони тонн зерна, з яких 26,5 мільйона — пшениці. Загалом же цього року аграрне міністерство планує отримати 48,7 мільйона тонн зернових та зерно­бобових культутр. «Це буде один із найбільших валових зборів не тільки за період незалежності, а й за всю історію України», — наголосив заступник міністра аграрної політики Юрій Лузан. Здавалося б радіти треба, проте, щоб такі обсяги освоїти та на них заробити, треба докласти значних зусль. Як із боку уряду, так і з боку селян. Адже значний обсяг зерна на ринку автоматично знижує його ціну.

А Пинзеник проти?

А Пинзеник проти?

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Навесні минулого року Верховна Рада прийняла дуже важливий Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо стимулювання заходів з енергозбереження».

Цим документом передбачено звільнення від оподаткування повного або часткового результатів фінансово­господарської діяльності для підприємств, включених до Державного реєстру, які займаються розробкою, впровадженням та використанням енергозберігаючих заходів та енергоефективних проектів.

Всі статті рубрики