Принц — це ніколи не пізно

28.08.2008
Принц — це ніколи не пізно

Памела Андерсон.

Американській секс–бомбі Памелі Андерсон набридли любовні романи з брутальними, непостійними та зрадливими рок–зірками. Цього тижня вона підтвердила, що після розлучення з Кід Роком не планує повертатися до свого попереднього чоловіка, рокера Томмі Лі. І має всі підстави робити такі рішучі заяви, бо, за інформацією добре поінформованого інтернет–видання Eonline.com, акторка знайшла нове кохання — вона зустрічається з членом королівської родини Об’єднаних Арабських Еміратів. Інформатор Eonline.com не називає його прізвища, але наголошує, що йдеться про справжнього сина пустелі — вродливого, пристойного і водночас дикого.

Памела познайомилася зі своїм принцем у червні під час подорожі до Абу–Дабі в рамках благодійного фонду «Створи мрію». Пару нещодавно бачили в Лос–Анджелесі в клубі «Еббі». Відтак акторка буде з’являтися на Близькому Сході дуже часто, оскільки має намір збудувати екологічно чистий готель в Абу–Дабі. І водночас готує нові проекти.

Цього літа відбулася прем’єра останнього художнього фільму за її участю — «Супергерой». Більшість літа 41–річна звабниця працювала над власним телешоу «Пем: Дівчина в стані розслаблення». Вона хотіла бути впевненою, що постане перед телеглядачами як ведуча цього ток–шоу в усій красі, тому потурбувалася, щоб телекамери демонстрували її переваги, та приховували вади, тож операторам було категорично заборонено знімати близьким планом обличчя Памели. На жаль, критики розгромили нове телешоу після його прем’єри 3 серпня. «З роками щось підказує їй, що час довести існування особистості під цим волоссям та декольте. Але, як виявилося, телешоу «Дівчина в стані розслаблення» — це трохи замало і трохи запізно», — написав один із критиків.