Фото з «пляжними рабами»

Фото з «пляжними рабами»

Представники екологічної громадськості заявляють про масові факти знущання в Криму над тваринами з боку пляжних фотографів. За словами заступника голови Кримської республіканської асоціації «Екологія і світ» Андрія Артова, у ході серпневих рейдів, проведених екологами у Ялті, Алушті й на плато гори Ай–Петрі, було виявлено десятки фактів експлуатації тварин: левенят, мавп, удавів, сов, орлів, яструбів, пав, папуг, верблюдів тощо.
«Ми спостерігаємо посилення процесів експлуатації диких тварин — як тварин, що мешкають у Криму, так і тварин, ввезених до України. Цей процес можна назвати рабством», — обурюється пан Артов.

Продам «гуманітарку», недорого

Продам «гуманітарку», недорого

Щодобово на постраждалих від повені територіях для охорони громадського порядку залучається близько 1,3 тисячі міліціонерів та бійців Внутрішніх військ, півтисячі членів громадських формувань та чотири сотні одиниць службового транспорту, повідомляє МВС. Головне завдання правоохоронців у Львівській, Вінницькій, Закарпатській, Івано–Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях — не допустити розкрадання коштів і майна під час ліквідації наслідків стихійного лиха. Простими словами — боротьба з мародерами.

Всі статті рубрики