Зірка ще й спорту

21.08.2008

Дженніфер Лопес по життю — максималістка. Якщо вже щось робить, то досягає в цій справі неабияких успіхів. Після народження близнят 38–річна співачка й актриса активно займалася спортом, щоб скинути набрані під час вагітності зайві 25 кіло. Малюкам Максу й Еммі ще не виповнилося й півроку, а їхня мама вже позбулася 18 кілограмів і... подала заявку на участь у змаганнях із тріатлону (марафон із почергового плавання, їзди на велосипеді та бігу).

Джей Ло не пропускає жодного дня тренувань: вона прокидається щоранку о 4–й і виконує розроблену фахівцями програму, до якої входять пілатес, кардіо– та силові тренажери. І це тоді, коли досі вони з чоловіком Марком Ентоні не мали навіть няньки — із доглядом за дітьми повністю справлялися самі!

Тепер Дженніфер таки вирішила найняти няньку, бо, по–перше, планує повертатися до концертної діяльності, а по–друге, серйозно захопилася спортом. Її тренування навіть показували у ранковому американському телешоу. Зірка зізналася, що в тріатлоні для неї найскладніше — плавання. «Але я не збираюся здаватись!» — попереджає Лопес своїх суперниць, із якими 14 вересня змагатиметься на турнірі в Малібу. Всі кошти, виручені з цієї акції, будуть перераховані у фонд дитячого госпіталю Лос–Анджелеса.